31.1.06

Ainolle lapasetDodih, yhden kerän verran varauduin huomenna alkavaan hamsterikisaan. Tai, olisin kyllä ostanut käsityökeskuksesta neljä kerää Mandarin Petit - vaaleanpunaista puuvillalankaa, ja pari kerää punaista villalankaa, mutta eipä sitten ollutkaan käteistä ja siellä ei käy pankkikortti. Myyjä kyllä lupasi, että saan ne vielä tammiALE:n hinnoilla loppuviikostakin, mutten oikein tiedä meneekö sillä sitten koko idea minun hamsterikuukaudeltani. Tuon "bibolangan" lisäksi ostin 2,5mm sukkapuikot, kun niitä olen kaipaillut tuon tuostaankin. Kyllä nyt kelpaa =D. Ja niin, pakko vielä kommentoida, että olisin kyllä tehnyt sen Bibon Novitan ainosta kuten edellisenkin, mutta sitäpä ei Klaukkalasta saa... enkä viitsinyt yhden kerän vuoksi lähteä merta edemmäs kalaan. Olkoonkin, etten koko seuraavan kuukauden aikana kalasta lainkaan... mutta niin "alas" en ole vajonnut että yhden Novitan kerän vuoksi lähtisin ajelemaan ties minne! *tässä samalla siis kannustan ja tsemppaan itseäni, ja yritän valaa itseeni ajatusta, että se tosiaankin on ihan järjetöntä varsinkin kun kätköistä löytyy lankaa ennestäänkin kokonaisen Biboarmeijjan neulomiseen!!*

Meidän Aino, kulta mussukka, on taas ollut neulontani kohteena (kuten eilen hiukan pohjustinkin) ja tällä kertaa hän saa pikkiriikkiset lapaset.

Lanka: Novita Florica
Puikot: 3 mm (suuaukon resori neulottu 2mm puikoilla)
Malli: mukaeltu kopio miehen serkun vaimon käyttämästä mallista (32 s, niistä kavennettu 1/3 juuri ennen ranteen resoria, kärjessä perinteinen nauhakavennus).
Koriste: Kirjailtu jälkikäteen linnunsilmäpistoilla; 1 säie Samos -lankaa kaksinkertaisena.

Ja noiden lapasten jälkeen otin sitten eilen iltasella puikoille minulle tuntematonta (Saritan tai Ziinan lähettämää) mustaa pörrölankaa. En edes yritä arvailla omalla lankatuntemuksellani, että mitä se voisi olla, mutta uskoisin että tuossa kietaisuneuleessa (SK 10/05) se toimii vallan mainiosti, sillä se ei näin alkutuntumalla kutita lainkaan. Fifimäinen probleema siinä kyllä on, siis se probleema mikä aiheuttaa tihentyvää imurin ulkoilutusta sohvan ympäristössä pyörivinä villakoirina. Saas nähdä hidastaako se sitten valmiin vaatteen käyttöä.Ei kommentteja: