7.4.06

Tahatonta konehuovutustaVoihan itku. Voihan itku ja hammasten kiristys. Kyllä harmittaa. Laitoin Siljan haalarin pesuun enkä huomannut että sen lahkeessa tai hihassa oli nuo tumput ja pipo. Nyt ne sitten pyöri 40'C:n hienopesuohjelman läpi, eikä ne sovi enää edes Baby Born -nukelle (päänympärys on kuulemma 33 cm). Täytyy siis varmaankin lähteä kauppaan tuon huopuneen pipon kanssa sovittamaan sille sopivaa nukkea. Pidin niin äärettömän paljon tuosta piposta ja tumpuista että melkeen meinas itku päästä kun löysin ensin toisen lapasen pesukoneesta. Silloin toivoin oikein hartaasti ettei pipo tulisi vastaan... mutta siinähän sekin sitten rötkötti minikokoiseksi huopuneena. Pipo on nyt siis minun nyrkin kokoinen. Voihan rähmä =(

Ei kellään sattuisi olemaan tuota roosan väristä alpakkaa lankakorin nurkassa ihan ylimääräisenä? Vaikka pientä vaihtoa ajatellen... vaikken kyllä tiedä että onko minulla edes mitään vaihtoon kelpaavaa tuolla kätköissäni. Minua kyllä oikeesti harmittaa niin paljon kun tuosta piposta ehti tulla mun ehdoton suosikki, että voisin vaikka sen vuoksi pudota lankahamstereitten pudotuskisastakin ja ostaa sitä lankaa... kunhan vaan saan uuden pipon tilalle!

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

voi itku! Tosi kurja juttu..

AnneM kirjoitti...

;( Harmillista!

Hannaliini kirjoitti...

Harmi, harmi, harmi! Pian vaan tekemään uutta, jos siitä tulisi yhtä mieleinen...

Sia kirjoitti...

Kiitos osanotoistanne ;-)

hannaliini, olisin jo aloittanut uuden, mutta minulla ei ole enää tuota lankaa ja olen sinnitellyt langanostolakossa lankahamstereissa helmikuun alusta lähtien...

Miestäkin oikein harmitti noiden pilallehuopuminen kun hänenkin mielestään varsinkin se pipo oli niin hieno ja sopi hyvin muihin ulkoiluvaatteisiin. Täytyy viikonlopun yli sinnitellä jotenkin ja katsoa sitten ensi viikolla jos vaikka päättäisi lankapaaston tähän.

Sain juuri mustan kietsuni valmiiksi, huomenna päivänvalolla otan siitä jonkun kuvan tänne blogiin...

Anonyymi kirjoitti...

Minulla löytyy kahden sävyistä vaaleanpunaista alpakkaa ihan täydet kerät ja voisin harkita vaihtoa. Jos kiinnostaa, niin laita spostia osoitteeseen tanja piste j piste rantanen ät iki piste fi.

Sia kirjoitti...

Posti-bittejä lentelee kohta tanjalle =DD