20.4.06

Meemi

Esittäydyn:
Moi, minä olen Inkeri Timo Ylivieskasta, 28 vuoden ikään ehtinyt naikkonen. Ammatiltani olen terveydenhoitaja. Harrastan jumppaa. Minulla ei ole lainkaan lapsia (tarkistin kahdesti!). Hiukseni ovat harmaa-valko-beessi-oranssi -raitaiset ja silmäni harmaat, ja suorastaan rakastan jazzia. Mieliartistini täytyy olla siis Take That. Minua voi luonnehtia sanalla samansuuntainen.

Ja näin se siis täydentyy:* Nimesi (2. nimesi ja lähimmän naapurisi sukunimi)* Asuinpaikkasi (kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla)* Ikäsi (lisää oikeaan ikääsi lohjenneiden sormikynsiesi lukumäärä)* Ammattisi (naiskäyttäjä kirjoittaa äitinsä ammatin, mieskäyttäjä isänsä)* Harrastuksesi (harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/sietää)* Lapsiesi lukumäärä (montako hiusta lähtee päästäsi, kun vedät)* Hiustenvärisi (tämän hetkinen paidanväri)* Silmienvärisi (tämän hetkinen housujen väri)* Musiikkimakusi (genre, jota et siedä)* Lempiartistisi (tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi)* Itseäsi parhaiten kuvaava adjektiivi (se adjektiivi, mikä lukee ensimmäisenä, kun kirjoitat googleen 2. nimesi ja "adjektiivi")

Meemi viety Emmalta.


***
Sorry, no translation. That was some kind of circular degree in Finnish ;-)

8 kommenttia:

Kati E kirjoitti...

mä utelen, mutta miten sä eksyit Emman blogiin????

Sia kirjoitti...

Heh, eksyin sinne sinun blogisi kautta ;-) ... vilkaisin kun hän oli napannut tuon meemin ja ajattelin varmuuden vuoksi napata sen vapaastä päästä enkä keskeltä ;-)

Emma kirjoitti...

Kävin lukemassa meemin ja naureskelen Katin pohdinnalle.

Emma kirjoitti...

Tulinpa tänne vastaamaan eli ollaan Katin kanssa koulukavereita yläasteelta. :D

Sia kirjoitti...

oolraid, ajattelinkin teidän olevan irl-tuttuja/kavereita =D

Emma kirjoitti...

:D Just just.

Kati E kirjoitti...

Ai, et enää ei olla kavereita. *tirscuu* ;DDD

AnneM kirjoitti...

laita mulle meiliä jos haluat sitä villalankaa.... muro73atyahoocom