25.7.09

Torkkupeitto kummitytölle

Kummityttö sai - jo joululahjaksi - oman torkkupeiton. Se on paksu ja pehmeä, sekä tarpeeksi tyttömäinen. Torkkupeitto koostuu tumman violetista puuvilla- ja pinkistä fleece kankaista, jotka muodostavat peiton rungon. Puuvillakankaan puolella on napit, joihin merinosilkistä neulotun huivin voi napittaa koristeeksi. Fleecepuoli on lämmin iholla.

Napeilla kiinnitetyn pitsipeiton voi helposti irroittaa pesua varten tai kevyeksi kesäpeitoksi. Huolehtiipa napit samalla siitä, että pitsineule pysyy koko ajan kauniisti pingoitettuna.
Pitsineule on syntynyt aiemmin omasta päästä.

7 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Onpa hieno idea! Ja tosi kiva toteutus! I'm in awe... :)

Elli kirjoitti...

Voi kuinka upea peitto. Ja aivan uudenlainen toteutus :)

Taina kirjoitti...

Ihana idea! Tällä tavallahan vois saada vähän liian pienestä virkatusta päiväpeitteestä ison ja ihanan.

ratón kirjoitti...

Hei! löytyykö sulta vinkkiä, mistä löytäisi ton "ohjeen"? Haluaisin tehdä torkkupeiton omalle pienelle tulevalle vaaville... :)

Arteeni kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!!

Ratón, eipä minulle tule heti mieleeni, että mistä ohjeen voisi löytää... itse kun olen tuon säveltänyt ihan kokonaan omasta päästä. Mutta jos sinusta löytyy soveltajan vikaa, niin tuollaisen saa helposti viriteltyä melkein mistä vain pitsihuivi tai -liinaohjeesta ja parista erilaisesta kankaasta... ;)

ratón kirjoitti...

Kiitti vastauksesta :)

Sain muuten just lehmus-kolmioshaalin pois puikoista, kuukausi sen äheltämiseen meni, mutta on kaunis! Nyt se odottaa pingottamista. Oli muuten uskomattoman selkeä ohje sinulla siihen! Kiitos!

Tosta lehmuksesta rupesin soveltamaan :D

Arteeni kirjoitti...

Kiva kuulla Ratón ja kiitoksia ohjekehuista! Lähdempä kierrokselle katselemaan, josko sinulla olisi jo kuvia shaalista :).