28.2.08

Apua!!!


2-v tyttö ja sakset. Apua!!!

15 kommenttia:

Arteeni kirjoitti...

Niin tarvin siis oikeasti apua, kertokaa mitä voin tehdä!!

Hanna kirjoitti...

Minä varmaan kokeilisin parsimista, varovasti tuosta neulalla ja samalla langalla.

Hansu kirjoitti...

Auts, entä 2-vee tyttö ja liima?

Markka kirjoitti...

Voi ei!
Ei mitään hajua mitä voi tehdä.

Villasatu kirjoitti...

mä luin joskus jostain että kun pitsineuleeseen tulee reikä, se kannattaaa tärkätä kevyesti, vaikka suihketärkillä (tai sokerivedellä, mitä nyt sattuu kotona olemaan), että langat eivät liukuisi enempää. Sitten kun reikä on korjattu, tärkin voi pestä pois.

Tuosta voisi katsella valokuvan suurennosta ja sitten silmukoita jäljentäen parsia, tuolta vähän kauempaa lähtien, ja päätellä sekä katkenneet langat että parsinlangat noihin vinoihin kuvionosiin.

Arteeni kirjoitti...

Kiitos vinkeistä. Täytyy vielä hetki hengittää paperipussiin ja sitten miettiä että miten lähden pulman ratkomaan. Tuo alpakka lankakin on niin totisen liukasta että oikein hirvittää että miten saan sen pääteltyä niin ettei sen päät lähde kohta karkuun.

Voihan jumprahuiti sentään.

Satu U kirjoitti...

IIIK mutta neulan minäkin ottaisin käteeni....ja yrittäisin paikata vahingon sillä... Onnea matkaan!!!

tuijam kirjoitti...

varmaan kokeilisin virkata simppelisti ketjusilmukoita tuohon puuttuvaan kohtaan ja siitä piilosilmukoilla hieman ehjäänkin "neuleketjuun"

muoriska kirjoitti...

Jep, parsiminen on ainoa mahdollisuus, ja pitkälle pitää ne langanpäät päätellä että pysyy..

Ja tuo tärkki on kyllä hyvä vihje, tai sitten sillä sokerilla kovettaa.

Sekä muistilappu.. sakset piiloon.

Tsemppiä!

Merith kirjoitti...

Voi ei kuinka kurjasti on kauniille huivillesi käynyt:( Parsimisen kannalla olen minäkin. Tärkki varmasti auttaa , ettei purkaannu enempää. Auttaisiko jos terävällä reunalla pistäisi langasta läpi kerran ja sitten parsisi ja jättäisi nokko pitkät pätkät lankaa pääteltäväksi, että varmasti pysyy.

Oranssi kirjoitti...

En tiedä auttaako pätkääkään, mutta mulla oli tallessa tällainen linkki:

http://www.heartstringsfiberarts.com/shawlrep.shtm

Kurkista.

Anonyymi kirjoitti...

Apu-va, paperipussi piti ottaa täälläkin avuksi, meinasi henkeä ahdistaa ihan vain silkasta myötätunnosta. Varmaankin parsinneula on ainoa apu..

Miia-Rebekka kirjoitti...

Auts! Kyllä minäkin hengittelisin paperipussiin. On sen verran kaunis huivi kyseessä. Neuvoja en osaa antaa, mutta muuthan hyviä neuvoja jo antoivatkin.

Jenni kirjoitti...

Neuvoja en oikein osaa antaa (kuin että sakset vastaisuudessa piilon), mutta sympatiaa kylläkin! Näytähän sitten lopputulos.

Arteeni kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista ja vinkeistä. Kerään vielä rohkeuttani, mutta lupaan kyllä näyttää lopputuloksen täällä (olkoonkin se vaikka sitten loppuun asti silvottu huivi totaalisen hermoromahduksen myötä :DDD).