27.12.05

Heirloom Knitting - the Frost and Ice shawl

Jaiks, sain sitten vihdoin ja viimein aatonaattona kovasti odottamani shaaliohjeen (oli muuten se jälkimmäisenä lähetetty versio, eli alkuperäiset ovat yhä jossain tienpäällä). Hyppysiä poltteli kovasti mallitilkun tekeminen, mutta vasta tänään ehdin aloittamaan sen. Puikot ovat 2,5mm ja tuosta ylemmästä kuvasta näkee hiukan koko luokkaa kun siinä on mukana minun naisellinen suuri räpyläni. Alemmassa kuvassa huivin alku on pingotettuna, jotta itse kuvion näkee paremmin. Lanka Grinasco Merinosilk ja malli the Frost and Ice shawl Heirloom knitting:ltä.

Fifi Wetterhoffin Silviasta on kohta metrin levyinen, eikä langasta ole mennyt vielä puoliakaan, Kevät-huivi on ihan alkutekijöissä ja tulee varmaan olemaankin niin kauan kuin nämä kaksi on työn alla, sillä 2,5mm puikot on varattuna! Muita töitä ei nyt olekaan varsinaisesti puikoilla, ideakopassa (ja romukopassa??) on kyllä vaikka mitä.

2 kommenttia:

derea kirjoitti...

Toi huivi on ihanan näköinen! Mä teen lähiaikoina äidille Fifin ja senkin nro 5 puikoilla. Kauhistuttaa ajatella, että sä neulot kolmiohuivia 2,5 puikoilla! EHkä mäkin sitten joskus...

Susanna kirjoitti...

Voi tuo huivi on todella kaunis!

Pipoidea on kiva, heijastin näyttää hauskalta.