16.12.05

Heirloom Knitting

Sain keskiviikkona sen kirjan ja se on aivan fantastinen! Siinä on silmäniloa ja hyviä ohjeita, kaikki mallit on selitetty myös kaavioin (mikä sopii tällaiselle suomalaiselle neulojalle). Valitettavasti silti se kovasti kaipaamani The Frost and Ice shawl ja toinen yksittäinen ohje eivät ole tulleet vieläkään. Ne on lähetetty kuitenkin samana päivänä niiden Rowanin lankojen kanssa ja ne langat tulivat jo ajat sitten. Kirja on lähetetty pari viikkoa myöhemmin ja silti sekin on jo tullut. Laitoin viestiä Heirloomille ja he lupasivatkin lähettää ko. ohjeet uudelleen heti ensitilassa ja jos jossain vaiheessa saan ne alkuperäisetkin ohjeet, niin he pyysivät palauttamaan ne. Sehän sopii kyllä, pääasia on, että pääsisin kokeilemaan Merinosilkin sopivuutta tuohon ihanana shaaliin.

Isukin kynsikkäätkin sain valmiiksi. Lähes. Langat pitäisi päätellä ja niitä langanpäitähän sormikkaissa kyllä riittää. Eipä olisikaan ollut juuri enempää aikaa niitä tehdä, kun isä tulee tänäiltana yhden yön pikavisiitille noutamaan meille lainatun työmaa-autonsa pois... Saanpahan sitten antaa samalla tuon pikku paketin mukaan, samoin kuin kaikki muutkin pohjoiseen menevät joululahjahuivit ja muut pukinkontin verneet.

Ah ja voi kun ne Heirloomin ohjeet nyt tulisivat pian. Jäin nimittäin nyt sairauslomalle ja sen jälkeen suoraan äitiysvapaalle; olisi kyllä aikaa ja intoa aloitella sitä huivia *jahkailee yhä*.

Ei kommentteja: