25.9.07

Terveisiä kotoa!

Uusi kotimme on kaikin puolin kotoisa ja ihana. Listat vielä puuttuvat suurimmaksi osaksi, ne laitetaan paikalleen jahka jaksetaan. Verhot peittävät vähän liiankin hyvin ikkunalistojen puutteen, se voi hiukan venyttää asennustarvetta (tosin eteisessä tilaavievä listapino voi hiukan hoputtaa...).


Ruokailuerkkerin verhot istuvat kauniisti paikoilleen, pidän tumman ja vaalean kontrastista.


Käsitöitä
Kesällä ennen muuttoa ehdin ommella Siljalle parit perusvaatteet. Tuo ruskea hame on ehkä hiukan epäkätevä konttaamiseen ja kyykkimiseen, mutta muut vaatteet ovat aivan päteviä jokapaikan kuteita. Kaavoja ei ollut, luonnostelin nuo olemassaolevista paidoista ja housuista lisäämällä hiukan pituutta hihoihin ja lahkeisiin. Sporttisemman puvun kukkaset on aplikoitu samoista kankaista.

Neulomisen saralla on ollut hiljaista. Muu arkiaktiviteetti on vienyt aikaa, samoin epäkelpo kroppani, joka on minut pettänyt... Olen tehnyt yhdet raitaiset sporttisukat melkein valmiiksi, suunnitellut ja aloittanutkin uutta huivia ja aloittanut ruskeaa lehmus -huivia erään KAL:n innoittamana. Valitettavasti vain ehtiminen ja jaksaminen on hiukan kortilla...

11 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Kiva kuulla sinustakin! Mukavia lastenvaatteita olet ommellut.
Jaksamista pettäneen kropan kanssa!

Maud kirjoitti...

Moi! Mukava nähdä postauksiasi taas!Kivat vaatteet, ja olethan ehtinyt neuloa pikkaisenkin. Postaa kun jaksat, ja pikaista paranemista!

Arteeni kirjoitti...

Kiitos UG ja maud, enköhän minä hiljalleen (töiden ohessa) saa noita töitäni valmiiksi... Postailen taas kun on jotain näytettävää!

Markka kirjoitti...

Kaunis ruokailuhuone. Kontrastista tykkään minäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja siunausta uuteen,kauniiseen kotiin ja siellä asuvaisille.Sinulle voimia arkeen toivottelee famu.

Anonyymi kirjoitti...

"Tilaa blogini blogilistan suosikkeihin"-linkki ei toimi?
Toki löydän sinut muutenkin blogilistalta, mutta tuosta olisi ollut helpompaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin kaunis ruokailunurkkaus, tykkään. Mistä olette löytäneet kauniin valaisimen?

satumh kirjoitti...

kaunista. ihan kuin suoraan sisustuslehdestä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Poikkesin katsomassa joko olet palannut linjoille.Hiljaista on.Mukavia syyspäiviä Sinulle ja perheellesi.

Arteeni kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Minulla on riesana ainakin kilpirauhasen vajaatoiminta ja rauta-anemia (liittynevät toisiinsa), olo on ollut aivan puuduttavan väsynyt. Tällä hetkellä taas tuntuu, että suunta olisi parempaan päin.

En tiedä mikä tuossa (blogilistan) linkissä on vikana. Se toimii kun itse kokeilen.

Ruokailuerkkerin lamppu on tupaantulijaislahja äidiltäni. Se on ostettu Halpa-Halli -nimisestä ketjusta, tosin ainakin viime kesänä se oli jo monesta liikkeestä loppuunmyyty. Itse tuon lampun löysin ja valitsin, se kosketti minua erityisesti noilla vaaleilla kuvuilla (suurimmassa osassa biljardivalaisimia ym. kuvut ovat murretut vaalean keltaiset).

Neuloin tässä yksi päivä pitkästä aikaa muutaman rivin pitsihuivia. Oli ihan kivaa taas pitkästä aikaa, mutta tällä vauhdilla valmista tulee hitaasti. Jotain olen silti tehnyt, mutta kuvia niistäkin on tullut aika huononlaisesti. Saa nähdä onko meillä täysin ostoiset joululahjat tänävuonna...

Madame Leiderhosen kirjoitti...

What a beautiful sweet face!