23.5.07

Rose


Lanka: Drops Alpaca Silke (vajaa pari kerää roosaa ja vajaa puolikerää vihreää)
Puikot: 3,5 mm bambupyörö
Muuta: Loin 126 silmukkaa ja neuloin kaksi kerrosta nurin, alussa sakaroihin tuli leveyttä seitsemän silmukan verran, ylimääräiset kavensin pois ekoilla "oikeilla" kerroksilla. Kavennusten tilalle tein samanlaiset kavennukset kuin esim. suvituulimyssyssä. Vihreää osaa varten on neulottu vain yksi nurja kerros ja sen jälkeen mallikertaa vain kerran, loput kuten ohjeessa, paitsi ennen "vartta" kavensin vielä joka toisen silmukan pois. Pipo oli sopiva ennen kastelua, mutta sen jälkeen plörähti niin isoksi, että saapa nähdä näkyykö neidin silmät pipon alta syksyllä vaikka väliin pukisi kypärämyssynkin... Malli on ihana ja vastaava puuvillainen on jo puikoilla.
Tekstiä editoitu 24.5.2007

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on pipo, oikein herkullinen. Ihailin myös lehmus-shaaliasi, upea kerassaan. Sellainen heti tekoon, kunhan ohjeesi valmistuu. Kiitos jo eutkäteen! terv. Matleena

Anonyymi kirjoitti...

Tuo malli on niin kaunis muutenkin, mutta erityisesti tuo sinun versiosi ja kuva on niin suloinen, että olen käynyt jo moneen kertaan ihailemassa sitä!

Arteeni kirjoitti...

Kiitos Matleena, ohje ilmestynee tässä alkukesän aikana... ullallallallaa...

Kiitokset kauniista sanoista myös sinulle golden! Arvasitkos että kuvassa pipon sisällä on lasten jalkapallo? "Pingotin" pipon sen päällä oikean malliseksi ja siitä sainkin ihan näppärän kuvan =)

Anonyymi kirjoitti...

Heh, taas olen täällä!
Arvelin, että jonkinlainen pallo siellä varmaan on. Kestääköhän ilmapallo pingottimena oloa?

satumh kirjoitti...

Onpas suloinen myssykkä! :)

Arteeni kirjoitti...

Golden, tervetuloa vaan, saa täällä vaikka asustaakin :) Kyllä ilmapallo kestää kunhan vain ei ala pingoittamaan nuppineulojen kera =)

SatuH, kiitos, nyt olis samanmoinen kesäversiokin valmis, mutta höh, siitäkin tuli liian iso!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, aivan ihana muunnelta Rose-piposta. Voisitko vielä vääntää ihan rautalangasta tuon alun, haluaisin meinaa tehdä juuri tulla mallilla itsekin pipon..

Anonyymi kirjoitti...

Ihana hattu! Tällaisia malleja tarvitsen.

santra kirjoitti...

Niin kaunis hattu, että ihan pyörryttää... ;)