19.4.07

NeulatyynyniTartuinpa minäkin Villapallon aloitukseen neulatyynyistä. Sitä en kyllä lähde edes arvailemaan, että mitä nämä neulatyynyt (ja sellaisen korvike) minusta kertovat! Etummaisena oleva sininen on omaa harjoitteluani jostain ala-asteajoilta, ompelin sen äidin tilkkukankaista ja on uskollisesti palvellut siitä lähtien. Tuohijalustalla seisova huovutettu pallo -neulatyyny on mummuni tekemä, sen olen saanut joululahjaksi. Helminallelta saamani ihanat isot vihreät neulat ovat päätyneet väliaikaissijoitukseen tuohon fleecen leikkuupalakasaan. Nuo jälkimmäiset neulat ovat usein käytössä neulonnassa huivien ja muiden neuleiden pingoituksessa. Isoja neuloja minulla pitäisi olla vielä rasiallinen jossain... kenties nypläystyynyn laatikossa varastossa.


Tämän postauksen myötä järjestelin noille vireille lasipäisille neuloille arvoisensa paikan jalustalliseen neuletyynyyn, siellä ennestään olleet pikkuneulat päätyivät muiden nuppineulojen kanssa tuohon perustyynyyn. Nyt niitä on huomattavasti mukavampi käyttää!

3 kommenttia:

Memmu kirjoitti...

Olipas kiva huomata, että joku muukin pitää ompeluneuloja neulatyynyssä nuppineulojen lisäksi - ja vielä langan kanssa. Ajattelin jo olevani todella outo friikki, kun muilla näkyy vain siististi järjestettyjä nuppineuloja!

Arteeni kirjoitti...

Mikäpäs olisi parempi paikka silmäneulojen säilyttämiseen kuin neulatyyny! Kun lankakin on valmiina silmässä, niin pikaompelut sujuvat periaatteessa silmän räpäyksessä.

Ehkäpä muut ovat lavastaneet neulatyynyn ulkoasun siistimmäksi... ;-)?

Anonyymi kirjoitti...

Olen niin monta kertaa saanut kaivaa neuloja kämmenestä, kun olen vahingossa nojannut lattialla olevaan neulatyynyyn, etten enää kuvittelekaan säilyttäväni ompeluneuloja neulatyynyssä. Hauska tuo neukatyyny, jossa on tuohijalusta!