13.2.07

Rintsessan alusmekko


Äipän silmäterän ensimmäinen vuosijuhla lähenee. Rrrrakastan nykyään kaikkea söpöstelyä, joten päätin ommella itse omalle rintsessalleni asun. Tässä siitä jo alusmekko, malli löytyy Ottobrestä (tarkemmat tiedot myöhemmin). Ompelu on vaihteeksi ihan kivaa vaikkakin hamsterikuun neulomiset polttelevat kovasti mieltäni... Trellis ei ole vielä edes puolessa välissä, täytyy skarpata että ehdin sen saada hamsteriprojektina valmiiksi.
Kivoja nimiä olette tuohon huivipostaukseen ehdotelleet, taisin tosin ihan itse sekoilla... En nimittäin enää löytänytkään mistään muistelemaani Iltarusko -huivia, joten olkoot omani sitten toistaiseksi se mikä siitä alunperin tuli mieleenikin :) Nyt saa älähtää jos jossain kuitenkin on se ainoa ja oikea iltarusko -huivi!

8 kommenttia:

vattumato kirjoitti...

Teetkö tuohon malliin sen saman mekon joka alushameen kanssa on lehdessä? Itse tein tuon asun kummitytölleni 1- vuotis lahjaksi. Aivan ihana tuli. TOsi vaikeaa oli löytää vaan sopivat kankaat ja sopivat pitsit oli vaikea löytää. Sun alushameessa on ainakin kauniit pitsit!

Arteeni kirjoitti...

Jep, teen sen saman mekon, se on ihana! Petikon Eurokankaasta löytyi kankaat suht helposti, mutta voi järjetön sentään taas noita hintoja!! Tuolle alusmekolle ja mekolle (+hatulle ja tossuille) tulee hintaa 30 euroa + työ, ja tuossa kolmessa kympissä on vain kolmas osa kankaiden hintaa, loput on pitseistä ja vetoketjuista ym. (löysin siis kerrankin mielestäni halvat kankaat, mutta se ei auta kun kaikki muu maksaa silti ihan rutosti!)

Vilma kirjoitti...

Onpa kaunis! yksinkertaisen kaunis, pitsit ovat aivan ihanat.

Altocumulus kirjoitti...

Kaunis mekko ja aivan ihana tuo Iltarusko-huivisi. Onko se hahtuvaa vai muuta Pirttiläistä villalankaa? Mietin näet vastaavan tekemistä hahtuvasta, miten kestänee käytössä jos tekee yksinkertaisena.

Stricker kirjoitti...

Yritin laittaa sulle viime viikolla sähköpostia sen palkinnon tiimoilta, mutta ei ilmeisesti ole tullut perille. Otatko yhteyttä, niin keskustellaan toiveista ja osoitteesta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! ;)

vattumato kirjoitti...

Kiitos! Sain ihanaa postia=o) Tuo langankatkaisulaite on ihana. Mobile pääsi heti keittiön ikkunalle, se on kaunis. Ja suloinen pikkukippo vielä bonuksena. WAU! Loistava postipäivä=o)

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkahan kaunis on mekko, kun alusmekkokin noin kaunis! Jään mielenkiinnolla odottamaan.