3.9.06

Kenkäteline


Kenkäteline
Malli: oma
Materiaalit: Mänty -puutavara, petsilakka (tumma pähkinäpuu),
ruuveja ja kulmarautoja. Korit Ikeasta.
Mitat: Syvyys 35 cm, leveys 135 cm, korkeus 140 cm.

Olen pitkään aikonut nikkaroida kenkätelineen ja vihdoin viime kuussa sain sen tehtyä. Okei, miehen oli pakko hiukan auttaa kun tulin tehneeksi pikku suunnittelukukkasia eikä hyllyjä oikein voinut enää kiinnittää normaalikeinoin. Ihan hyvä siitä sitten loppujen lopuksi tuli. Kyseessä on siis kunnon kenkäorganisaattori tänne meidän väliaikaisasunnon tuulikaappin, josta ei kenkätulvan vuoksi pääse kulkemaan rattailla. Nyt pääsee *helpottunut huokaus*.

Viiden kenkähyllyn lisäksi päällä on pöytätaso kännykän, avaimien ym. rojun käsistälaskemiseksi. Mittojen puolesta hylly on mitoitettu tismalleen nykyiseen tuulikaappiin, mutta tulevassa asunnossakin sille on paikka eteisen "varastovaatehuoneessa". Voisikohan muuten noi Ikean koritkin petsata...? Pienen eteisen vuoksi en saanut kunnon kuvaa, enkä voinut oikein raahata massiivista ja raskasta telinettä uloskaan kuvauksen ajaksi.


Miia, näytätkös kuvan iskälle ;-)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Sain kipinän, kiitos...

Outi kirjoitti...

Toi teline on loistava! Onnittelut!

Minna kirjoitti...

Aika pätevä! Tollanen pitäisi olla mullakin. Kenen käyttökengät muka mahtuu kauppojen pikkuruisiin telineisiin, kysyn vaan... (Öh, no tietenkin siis jonkun kunnon ihmisen, jolla ei tuhatta kenkäparia.)

Susanna kirjoitti...

Ihana! Pitäsköhän minunkin suunnitella joku tuollainen teline. Meillä on rappusten alla niin turhaa tilaa, mutta ei siihen mitkään standardihyllyt mahdu. Enkä mä muutenkaan voi sietää muovisia mitään. *ideoita sinkoilee* :D

tikru kirjoitti...

Näyttää tosi hyvälle.

Ja kyllä ne korit voi petsata, jos niitä ei oo ihmekäsitelty. Testi ensin vaikka pohjaan et miten pinta käyttäytyy. Myös värillinen lakka toimii. Se vaan on astetta tujumpaa tavaraa ku petsi.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa se hieno! Mä siis rakastan tummaa puuta! :)

Anonyymi kirjoitti...

hieno systeemi! Tencelit oli lapun mukaan 120g, äsken punnasin ja samaa näytti. Tosin sisällähän on se muovijutska...

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää tosi hienolta! En muuten tummentaisi korit, ne näyttävät pirteiltä vaaleina, ja antaa enemmän rytmiä systeemiin.

ihanasonja kirjoitti...

On kyllä todella hienon värinen, ja ainakin vielä ;) siistissä järjestyksessä!