20.11.07

harmoniaoppaat

Tein ennakkotilauksen Amazonille jo hyvän aikaa sitten ja eilen oli postilaatikossa lappu että postista olisi noudettavissa isokokoinen kirje. Kävin "kirjeen" noutamassa ja siellä oli jenkkiläiseen postisäkkiin pakattu pahvilaatikko sisältäen kolme kirjaa.


Lace & Eyelets -kirja Erika Knightslta. Kiva kokoelma erilaisia pitsineuleita (250 erilaista). Kirjassa oli paljon tuttuja neuleita, mutta myös jonkinverran sellaisia mihin en ollut aikaisemmin törmännyt.Saman sarjan toinen osa (tai ensimmäinen tai kolmas...) Gables & Arans sisältää pitsineulekirjan tavoin 250 erilaista mallineuletta palmikkoneuleista. Mukana muutamakin erittäin inspiroiva malli.Louisa Hardingin Knitting little luxuries - beautiful accessories to knit -kirja houkutti kovin myös tilaamaan. Kirja on kiva, mutta kuitenkin hienoinen pettymys. Kirjasta löytyi vain muutama ehkä tehtävä pieni neule, joskin tuo kansikuvan laukku on niin ihana että sen voisi laittaa oikein listallekin. Laukkujen lisäksi kirjasta löytyy myös pipoja, kämmekkäitä, huiveja jne.

Kirjat on lisätty edeltäjiensä joukkoon neulekirjastoni -sivulle.

2 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Oooh! En oo moisiin kirjoihin törmännyt. Ihania.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kirjat, ja saa muuten Suomestakin Adlibriksesta. Olen huomannut, että on hyvin varustettu nettikirjakauppa. Hyvää joulun odotusta kaikille.