29.1.07

Varoitus...

Piiiitkästä aikaa blogiini on tulossa uusi vastavalmistunut huivi ;-) Tänään iltapäivällä päättelin sen viimeiset silmukat ja iltapäivän auringossa kävin räppäsemässä siitä vähäpätöisen, kurttuisen kuvan.

Huivi on neulottu liukuvärjätystä merinovillasta jota tilasin jostain vaippapuodista. Langan ominaisuuksina mainittiin mm. että se huopuu kevyesti, joten halusin testata huovutetun pitsihuivin tekoa! Kerrankin toteutus sujui yhtä hyvin kuin omat ajatuksenjuoksuni ja nyt huivi odottaa kuivumistaan pingoitettuna!

Huovutin sitä kevyesti käsin (heh, koskapa käsinhuovutus kevyttä olisi... but you know...) ja ainakin kosteana sen väritys tasaantui entisestään ja siitä tuli harmonisemman näköinen. Odotan innolla huomista kun pääsen napsimaan nuppineulat ja pingoituslangan irti huivistani; toivottavasti se on vielä silloinkin yhtä onnistunut kuin miltä nyt vaikuttaa!

Kiitokset vielä Amelielle toisen huivini pelastamisesta, lähettämäsi langan sävy on juuri oikea! Yritän kiirehtiä sen huivin valmiiksi vielä ennen lankahamstereiden alkua, sillä tällä kertaa en aio koskea koko helmikuun aikana ainoaankaan keskeneräiseen työhön, vaan aloitan vain uusia!!

1 kommentti:

amelie kirjoitti...

Hyvä, että lanka tuli nopsaan perille ja toivottavasti se riittää. Mutta mikäli loppuu kesken, niin minulla on se huivi edelleen purku-uhan alla.