18.1.07

Keskeneräisen työn edistystä...

"Laiskurin" Baijerilaisten sukkien jälkeen olen tehnyt hiukan vähemmän hienomotoriikkaa vaativaa työtä, jonka olen aloittanut jo hyvän aikaa sitten. Kyseessä on huivi Pirtin kehräämön meleeratusta langasta, reunat on seiskaveikkaa. Kolmesta vyyhdistä viimeinen on jo puikoilla, saa nähdä ehtiikö tämä huivi vielä tälle talvelle? Huivi on ihan kivaa vaihtelua baijerilaisten minipalmikoille, sillä suurin osa huivista on vain sileää neuletta. Ilme tulee liukuvärjätystä villasta ja reunakaitaleiden palmikoista. Toivottavasti tuo seiskaveikan jämäkerä riittää koko huivin reunukseen :)

Ei muuten kellään sattuis olemaan ylimääräisenä pientä nöttöstä tuollaista oranssinkeltaista lankaa (tai jotain muuta huiviin sopivaa väriä)? Sen verran vaikka, että siitä saisi 5-7 reiluhkon kokoista tupsua tai hapsut huivin reunaan? Hyvä olisi, jos lanka olisi superwashia, vaikka seiskaveikkaa kun tuo reunuskin sitä sattuu olemaan, mutta myös muut ehdotukset tulee kyseeseen. Vaihtona joko fyffeä tai lankaa :-)

Huomaatteko, että yritän ryhdistäytyä ;-) ? Tämän kuun ajan yritän tehdä VAIN jo ennestään aloitettuja töitä, en siis aloita yhtään uutta (ellei ole ihan katastrofaalisen pakottava tarve). Ensikuu on lankahamsterikuu, joten silloin en (enkä juuri nytkään) aio täydentää lankavarastojani laisinkaan. Ja jos/kun lankahamsterit jatkuu pudotuskisana, niin aion sinnitellä mukana parhaan kykyni mukaan. Hamsterikisan aikana (varsinkin helmikuussa) aion sallia itselleni uusien töiden aloittamisen :) Katsotaan miten hyvin pysyn ruodussa!

6 kommenttia:

tikru kirjoitti...

Ilmoittaudun... saat mun oranssin seiskaveikkakerän jos kelpaa.
tikrumurr miukumauku gmai ja com

tikru kirjoitti...

gmail itsas jos tarkkoja ollaan :)

Vanilla kirjoitti...

Onko toi edellisen postauksen sukka tehty siitä harmaasta Regia Silkistä? Olen huomenna menossa Rustoopuoriin, haluatko että katson vielä niitä valkoisia Regia Silkkejä? Että onko niitä ja millä hintaa?

Sia kirjoitti...

Tikru, se oranssi seiskaveikka vois olla ihan hyvä, tosin se on aikast sähäkän väristä, joten täytyy miettiä hetko :) Laittelen sulle @-postia myöhemmin :)

Vanilla, tuo on aikaisemmin tilaamaani ruskeaa RegiaSilkkiä, harmaat ovat vielä iskemättöminä.. Voisin kyllä pari kerää ottaa sitä valkoista jos sitä siellä sattuu olemaan edukkaasti, haaveilen siitä langasta polvisukkia =) Kiitos jos viitsit vaivautua!

Vanilla kirjoitti...

Eipä siitä mitään vaivaa ole, kuitenkin minun on sinne mentävä. Jussi-paitani hajosi ja nyt on noudettavissa korvaukseksi uusi (olivat loppuneet joulumyynnin aikana).

Vanilla kirjoitti...

Ei siellä ollut niitä enkä flunssaisena jaksanut kysyäkkään.