5.8.06

Uutta puikoille

Aloitin tuosta uutukaisesta mustasta merinosilkistä elämäni ensimmäisen keskeltäaloitettavan huivin. Ei sattunut edes mitään sopivan mukavaa ohjetta löytymään, joten katsotaan saanko itse suunniteltua tuohon jotain kivaa. Puikot ovat 80cm Addit; 2,5 mm ja kerällä on vasta puoli vyyhteä lankaa. Siitä se lähtee.Kestovaippailuun tarkoitetut Merinovillat tulivat. Huivivärkeiksi siis ;-)


Ja tässä vielä kuva Helminallen lähettämästä Maskottikisan voittopaketista. Aiemmin pohdin josko tekisin jonkin huivin tuosta ihanan pehmeästä pörrölangasta, mutta Helminalle on tainnut pohjustaa lankoja juttelemalla niille jotain nalleista ja maskoteista, sillä ne ovat alkaneet kuiskuttelemaan tahtovansa tulla joksikin halittavan kivaksi pikku jutuksi ;-) Katsotaan mitä voin asialle tehdä!

4 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Gathering of Lace -kirjassa on monta neliöhuivin ohjetta (vink). Merinot näyttävät houkuttelevilta huiveiksi - onko niissä vähän lyhyempi värien liuku kuin esim. noissa mohaireissa eli odotettavissa vähän kirjavampaa pintaa ?

iona kirjoitti...

Tuo violetti merino on ihan lääh, mistä se löytyi?

Minna kirjoitti...

Lisäsin sinut linkkilistalleni, toivottavasti se on OK. Sinulla on kiva blogi :)

Sia kirjoitti...

Meri, Gathering of Lace -kirja olisikin tosi ihana!! Joitakin neliömalleja minulla onkin mutta tiedät varmaan että sen "oikean" mallin on kolahdettava täysin ennen kuin sitä viitsii alkaa neulomaan. Noh, tuo sileä neliöhuivin alku on päässyt jo takaisin kerälle, joten odotan joko löytäväni sopivan mallin muualta tai hommaan tuon kyseisen kirjan. Kiitos vielä vinkistä!!

Iona, Lanka löytyi jostain kestovaippaliikkeestä netistä, guuglaamalla varmasti löytyy. Toki voin katella vielä kuitenkin tuolta jostain ...jos suinkin muistan ;-)

Minna, tosi kiva jos olet tykästynyt blogiini ja halusit laittaa sen linkkilistallesi; olen otettu!!