27.1.06

Vauvalle pikkupikku lapaset

Hmmm. minullahan on hyvä tahti näissä bolgijulistuksissa... jos tätä vauhtia jatkan, niin kohta saan neuloa ja ommella yötäpäivää, jotta joka päivälle tulee uusia valmistuneita töitä. Sain eilen valmiiksi vauvan pikku lapaset, ajattelin että ne korvaisi tuollaiset puuvillaiset "raapimislapaset" jos ja kun neidillä sattuu olemaan pitkät kynnet. Nuo siis ovat niin ihanaisen ohkaiset, että menevät ihan hyvin sekä sisäkäytössä nyt, että aluslapasina tai myöhemmin keväällä/kesällä pelkkinä lapasina.


Lanka: Wetterhoffi Silvia (villa 70%, silkki 30%)
Puikot: 2mm
Neule: *nurin-oikein* resori ja ainaoikein lapasosa, silmukoita 36.
Malli: omasta päästä

Pipo on hiukan aikaisemmin raportoitu...

Eilen myös saapui Sinisen Kurjen lankatilaus... Opalin lankoja ja tuntuvat ihan kivoilta hipelöidessä. Nuo tummat olivat hiukan yllätys, vaikka omistaja kyllä sanoikin niiden olevan enemmän ruskeita kuin luumuja, mutta eipä se mitään, ihan hyvin ne sointuu noiden vanhan roosan sävyisten lankojen kanssa. Niistä tullennee jotain ylävartalon lämmikettä minulle itselleni. Tuo sademetsämalliston Leppäkerttu -lanka tulee sukiksi ja muiksi pikkuasusteiksi.

6 kommenttia:

Minde kirjoitti...

Hei!

Mikä tuo 'sininen kurki' on? Olen kuullut siitä ennenkin, mutta mitään nettiosoitetta en ole kyseiselle nähnyt missään!? Onko se siis joku nettikauppa?

Sia kirjoitti...

Sininen Kurki on Kurjenmiekan omistajan perustama liike heltsinkissä, myy käsinneulottuja vaatteita ja mm. opalin lankoja. Netistä löytyy tietoa sivulta http://www.kurjenmiekka.co.nr/.

Minde kirjoitti...

Kiitos vastauksesta Sia! :)

Sia kirjoitti...

Eipä kestä =D

Susanna kirjoitti...

Teitkö tuon makuupussin kirjailut käsin? Mitä pistoja käytit noihin keskusta-alueisiin, siis noihin varjostuksiin?

Sain taas inspiraation että voisi harjoitella kirjontaa, ja voisin tuon kompassinallen tehdä ystävän vauvan haalariin :D

Sia kirjoitti...

Susanna, kyllä kirjailut on tehty itse. Siinä varjostusalueella on jotain ihan tavallista pistoa, mikä näkyy yksinkertaisena etupuolella ja tuplana takana... varjostuskirjailut on tehty vakosametin vakoihin ;-) Mallikuva löytyy Ottobre lehdestä 4/2004 kuten myös tuo makuupussin ohje ja aikaisemmin esitelty vauvan haalari + tumput, tossut ja hatut.