16.9.10

Pitkästä aikaa Lehmusta...

Syyssateet, takka, sohva ja kudin...

Olen jo niin unohtanut koko bloggailun, että vaikka sain pitkästä aikaa uuden työn puikoille, en vaan ole saanut laitettua tänne mitään kuvallista todistusaineistoa... ennen kuin nyt. Kävin kesällä vieraisilla aivan ihanan uuden tuttavuuden luona ja koska hänen antelaisuudellaan ei ollut mitään rajaa, inspiroiduin aloittamaan uuden neuleen. Jos työstä tulee millään tapaa lahjakelpoinen, niin kohteen tälle huiville ainakin tiedän. Materiaalina on ohut rohdinpellava, valkaistu ja koska uusi tuttavuuteni pitää erityisesti luonnonkuiduista ja luonnollisuudesta, aiheuttaa tuo valkaisu minulle hiukan päänvaivaa. Muuta passelia lankaa ei vaan aloitushetkellä ollut, ja siitä nyt-tuli-inspiraatio-pakko-aloittaa-heti -piirteestäni en ilmeisestikään ole päässyt eroon. Onneksi luonnonmukaisillakin keinoilla tuo valkaistu ominaisuus on mahdollista häivyttää tarvittaessa.

Mallina on entuudestaan tuttu, itselle oma ja turvallinen Lehmus, puikot Knit Picksiä ja vauhti työn etenemisessä hitaanlainen. Mutta eiköhän se tästä hiljalleen...



Niin ja, ekassa kuvassa koreilee jo aikaa sitten valmistamani "lankasuojus" ja käsityöpussi, niitä en ole tainnut blogissani esitelläkään :).

Ei kommentteja: