25.7.09

Butlerin Weekender

Butlerin Sophia Carry All sai kaverikseen Weekender Travellerin. Ja sekin on ommeltu Butlerin omista kankaista. Nyt käytin kovikekankaita yhtä paljon kuin ohjeessa kehotettiin, mutta kaikki osat vain eivät lähimainkaan sopineet ompelukoneen paininjalan alle. Siksi kassista puuttuu tereet reunoilta. Se vähän harmittaa, mutta toisaalta; en halunnut jättää taskujakaan ompelematta.

Vuori on raikkaan sininen vuorikangas. Taskuja mallissa ei ollut, joten hetken aikaa mietin niiden lisäämistä, mutta jätimpä väliin kuitenkin.

Ja mokakin sattui taas. Asetin päälikappaleen kaavat väärin päin taitteelle ja huomasin sen vasta kun olin osat jo leikannut irti. Kangasta ei ollut enää tarpeeksi uusia palasia varten, joten jouduin jatkamaan entiset sopivaksi. Siksi keskellä päällä on ylimääräisiä saumoja, mutta eipä nuo nyt niin kammottavasti tuosta erotu. Onneksi.
Jämäpalasta tein vielä pienen meikkipussukan, siinäkin on sama sininen vuori, mutta en enää tiedä mihin olen kadottanut sen kuvat... ehkä tällään tähän jotain todisteita myöhemmin...


6 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Ihania laukkuja. Nuo olisikin kiva ottaa mukaan lomalle. ;)

Kate kirjoitti...

Kauniita ovat!

Viaton kirjoitti...

Onpa hienoja. Hankin itsekin jo aikaa sitten kaavat, mutta onnettoman kielitaidon vuoksi en ole uskaltautunut yrittämään ompelua.

Saara kirjoitti...

Kyllä tuli hieno! Tereen poisjättöään ei mitenkään mielestäni tee kassista yhtään huonompaa. Mulla on kappaleet leikattu jo keväällä, mutta en ole vielä toimertunut ompelemaan kassia. Saisihan siitä mukavan työkassin!

Terttu kirjoitti...

Ihania laukkuja!

sikuriina kirjoitti...

Tosi upea toteutus ja kivat kankaat! Olet tehnyt siistiä työtä. Noita on varmasti ilo kantaa. Itsellänikin on kaavat noihin, mutta olen sen verran aloittelija ompelussa etten uskalla vielä ottaa seuraavaksi projektiksi.