30.7.06

Ihanat värivaihdot!

Fifi III etenee hiljalleen, olis enää pari "värivaihtopätkää" neulomatta. Täytyy hiukan punnita lankaa ja keskeneräistä työtä jotta voi edes pikkaisen arvioida langan kulutusta; haluan tehdä niin suuren huivin kuin lankaa vain riittää!!

Nyt huivin leveys on noin 130 cm eikä minulla ole hajuakaan kuinka kostutus tuohon vaikuttaa. Tähän mennessä yksikään villa ei ole jäänyt yhtä pieneksi kuin tehdessä vaan jokaiseen villahuiviin on tullut useita prosentteja lisää kokoa. Veikkaisin, että varsin hyvän kokoinen huivi tuosta vielä tulee. Fifit ja muut "perushuivit" ovat siitäkin niin ihania, kun niiden kokoa on äärimmäisen helppo muuttaa vielä tekovaiheessakin!!

Tämä punasävyinen liukuvärjätty villa on toinen niistä This Side Up -liikkeen ostoistani, se violettiharmaa on ehdoton suosikkini mutta täytyy myöntää että tästäkin tykkään hetki hetkeltä enemmän kun neulottu ala kasvaa suuremmaksi. Sen toisen langan haluan kyllä käyttää johonkin aivan täydelliseen huiviin!! Se saisi mielellään olla myöskin "niskasta aloitettava", jotta pitkistä värivaihdoista muodostuu V-kuvio. Leaf Lace Shawl voisi olla ihan hyvä vaihtoehto, eikö?

EBaysta huutelin bambupuikkoja, voitin huudot ja olen jo maksanutkin huutoni, toivottavasti kaikki sujuu loppuun asti hyvin. Kävin seikkailemassa myös eBayn "lankaosastolla" ja meinasin jo menettää itsekontrollini... mutta pidin pintani ja jätin huudot tekemättä *pörhistää rintaansa ja ilveilee ylpeänä*!!

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Minä maksoin bambupuikkoni 16.7. ja seuraavana päivänä sain sähköpostiini ilmoituksen, että ovat lähteneet kohti Suomea. Saapuivat lähipostiin (kirjattu kirje) 24.7.

Onnittelut, että olet osannut välttää lankojen ostamisen Ebaysta. Minä kun olen huutanut useamman kilon erilaisia lankoja, osa on vielä saapumatta, mutta kaapit pullistelevat jo nyt.

Villasukka kirjoitti...

Samoin, minunkin bambukauppani viime talvena sujuivat tosi sutjakasti. Mutta, lankoja.....ebaystä....enpäs olekaan tajunnut.... ;)))
Taivaallisen väristä lankaa muuten!

Lina kirjoitti...

EBay on tosiaan "vaarallinen" paikka :) Sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa.

Villasatu kirjoitti...

Tuosta huivista tulee ihanan kevyt, nyt jo näkee kuinka se leijailee pehmeästi tuulessa...

Niina kirjoitti...

Kivan värinen huivi :-)
Ja kyllä sä ehdit vielä niihin ebay-lankoihinkin sortua ;-)

Maud kirjoitti...

Ihanan värinen huivi! En ole liukuvärjattyjen lankojen suurin ihailija, mutta tässä kuvassa se näyttää erittäin onnistuneelta.