9.10.05

Syksyn tuntua...

Syksyisiä tunnelmia. Nämä tagit ovat matkalla L&A-listan tagiswappilaisille. Pohjana taaemmassa on mustasta virkkauslangasta virkattu tag, etummainen on neulottu Novita tangosta ja se on reunustettu samaisella mustalla virkkauslangalla. Lehdet on reunustettu metallisilla kohoväreillä ja värietty metallinhohtoisilla geelikynillä.


Tältä näyttää minun fifini. Luultavasti nämä kaikki ovat menossa pukinkonttiin, joten hyshys hiljaa siitä mitä näette.

Noita fifejä olen tehtaillut muutaman (valkoinen ja musta Lammy Angorette, pinkki Sandness garn Kitten mohair).

Yhden suoran kapean fifin olen tehnyt myös kummitytölle tuosta pinkistä Kittenistä. Pituutta sille tuli vain metri ja lanka loppui kesken, mutta ehkäpä asiaa auttaa jos saan vaaleanpunaista tai viininpunaista Kidmohairia ja teen siitä hapsut...Tässäpä vielä kuvia näistä minun tämänhetkisen innostukseni ensimmäisistä töistä, siis tämän uuden neuleinnostuksen alusta syyskuun puolelta. Tulevalle masuvauvallehan pitää tietenkin olla lämmin haalari ja myssy, lankana luonnonvalkoinen Novita Nalle. Haalarin vetoketju on vielä irtotavarana.

3 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Tervetuloa bloggaamaan ja vilkutuksia toiselta helmeltä :-). Tosi kivoja töitä olet tehnyt, tulevia kuvia ja blogiviestejä odotetaan malttamattomana! Toivottavasti laitat itsesi Blogilistalle, jos et ole sitä jo tehnytkin.

Kati E kirjoitti...

Oi kun suloinen haalari. :D Ja fifit näyttää hyviltä.

Hyvä, että tuli se pinkki puheeksi. ;)

Sia kirjoitti...

Sticker: vilkutuksia täältäkin sinun helmellesi!! Privana voisin ottaa vinkkejä vastaan noista blogilistoista (miten niin ummikko???).

Katielle vilkutus!!