21.1.08

Punokset Puikoille

Postiljooni soitti ovikelloa ja toi paketin. Jiihaa, Punokset puikoille kirjahan sieltä löytyi! Selasin sen nopsaan ennen pikaista blokkausta, siinä on monta inspiroivaa neuletta enkä epäile yhtään ettenkö ottaisi jotain myös puikoille. Kiitoksia Johanna ja Kristel, olette aivan loistavia!


7 kommenttia:

JohannaL kirjoitti...

Mullekin tuli tänään postissa :)

Sarda kirjoitti...

Nyt muakin alkoi kyllä kiinnostamaan tuo punokset puikoille-kirja... kahdessa blogissa sen olen nyt nähnyt..

Jos muuten lojuu käyttämättömiä lankakeriä nurkissa niin kurkkaa mun blogiin sarda.vuodatus.net . Siellä olis starttaamassa lankavaihto :)

tiina kirjoitti...

Hei tännekin! Ihana on blogisi, nyt vasta kommentoin ekaa kertaa... ja marssin tilaamaan tuon kirjan myös kun on sekin jäänyt.

Palaga kirjoitti...

Tuon kirjan minäkin haluaisin!

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän tarkoittaa "punokset puikoille"? En ihan heti nimen perusteella olettaisi löytyvän neuleohjeita - lähinnä olettaisin löytäväni veneemme narulle punontaohjeita.

Hellu

Arteeni (Sia) kirjoitti...

Jokos kirja on muidenkin hyllyssä ;-)?

Hellu, olen itse tutustunut kirjan aiheeseen sitä kautta, että olen tiennyt Kristelin ja Johannan kirjahankkeesta. Tiesin kirjan koskevan palmikkoneuleita (=punoksia?) ja kun kuulin nimenkin, niin minusta se oli vaivan luonnollinen jatkumo kirjalle...Punokset Puikoille ~ Palmikoita Neulomalla. Köydet tai narut, saati sitten veneet eivät kyllä tulleet mieleeni enkä nytkään hoksaa noilla yhteyttä varsinkaan neulePuikkoihin. Minusta kirjan otsikossa on sellaista kivaa salamyhkäisyyttä joka myös hiukan herättelee lukijan mielenkiintoa eikä latista sitä. Palmikkoneuleet olisi jokseenkin tylsä, vaikkakin hyvin kuvaava nimi :).

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Sanat tarkoittavat eri puolilla Suomea eri asiaa, aina oppii uutta.

Hellu